Loading...
Home2022-06-16T18:47:57+02:00

Welkom op onze website

De zwangerschap is een hele bijzondere periode in uw leven. U bent van harte welkom indien u zwanger bent, maar ook als u van plan bent om zwanger te worden, of een zwangerschapstest wilt laten doen. Maak gerust een afspraak, zodat ik u tijdig alle informatie kan geven. Het is in ieder geval belangrijk al voor de zwangerschap te beginnen met het slikken van Foliumzuur.

Als verloskundige bied ik verloskundige zorg in de ruimste zin van het woord, dus vanaf het moment dat u zwanger bent of wilt worden, tot zes weken na de geboorte van uw kind. Ik sta voor professionele begeleiding van uw zwangerschap, bevalling en kraambed.

Persoonlijke zorg, betrokkenheid en aandacht staan bij mij voorop. Het is mijn doel om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw persoonlijke wensen en behoeften in deze zo speciale en belangrijke periode.

Mijn werkgebied bestaat uit Weert, Stramproy, Tungelroy, Altweerterheide, Swartbroek en Laar.
Bent u woonachtig buiten dit gebied en wilt u graag door mij begeleid worden, neem dan gerust contact op om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ook als u in Belgie woont, maar een Nederlandse zorgverzekering hebt kunt u bij mij terecht voor begeleiding van uw zwangerschap.

Zwanger

Als u zwanger bent is het fijn om al snel een afspraak te maken.
Voor u is er dan de mogelijkheid om bevestiging te krijgen van uw zwangerschap d.m.v. een echo, en voor mij is er dan de mogelijkheid om tijdig belangrijke informatie te geven en uw vragen te beantwoorden.

Echo

Er worden in de zwangerschap diverse echo’s gemaakt.
De eerste echo kan al gemaakt worden bij 6 a 7 weken zwangerschap

Bevalling

Elke bevalling verloopt anders, en dit verloop is niet te voorspellen.
Ik zal in ieder geval zorgen voor een goede, professionele begeleiding van deze belangrijke gebeurtenis.

Kraambed

In de kraambedperiode wordt u dagelijks bijgestaan door een professionele kraamverzorgende.
Daarnaast zal ik u bezoeken om controles te doen, adviezen te geven en vragen te beantwoorden.

Laatste nieuws

Stel een vraag of maak een afspraak

Als u een afspraak wilt maken of meer informatie wilt, kunt u telefonisch contact opnemen, of uw gegevens invullen en per mail versturen

    Ben je zwanger?
    Bel 0495-544505 of 06-22791451 of stuur ons een bericht via ons contactformulier!

    Ga naar de bovenkant